Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرنگار ایرنا، علی‌اکبر علیزاده روز شنبه در آیین تکریم و معارفه ریاست دانشگاه دامغان که در محل مرکز همایش‌های بین المللی این واحد دانشگاهی با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، افزود: طبق رتبه‌بندی تایمز دانشگاه دامغان با تلاش شبانه‌روزی و ارتقا سطح کمی و کیفی خود در بین ۵۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفته و جایگاه این دانشگاه با رشد خوب دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: دانشگاه دامغان در بین دانشگاه‌های استان سمنان، بهترین ارتباط با صنعت را دارد که در راستای تحقق شعار سال این امر می‌تواند تاثیر بسیاری داشته باشد. 

علیزاده اظهار داشت: با توجه ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هیات امنای مستقل دانشگاه دامغان به تصویب رسید و با این تحول، دانشگاه به صورت مستقل به فعالیت خود زیر نظر وزارتخانه ادامه می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشگاه به عنوان پرچم علم هر شهر شناخته می‌شود، بیان کرد: عبدالعلی بصیری رییس سابق دانشگاه با تلاش شبانه‌روزی، هوشیاری و هوشمند خود، مشکلات را شناسایی و موانع را رفع کرد و به همت این مدیریت و تلاش دیگر عوامل دانشگاه، امروز شاهد درخشش این واحد دانشگاهی هستیم.

علیزاده گفت: امید داریم در آینده نزدیک دامغان به مرکز منطقه‌ای بعضی از درمان ها در کشور برسد و این هدف را دنبال می‌کنیم و بدون شک در آینده شاهد بالندگی دامغان در بحث پزشکی خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، در این آیین با حضور علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور، عبدالعلی بصیری به پاس هشت سال خدمت در دانشگاه دامغان تکریم و سید سعید الرضا اسلامی به عنوان رییس جدید دانشگاه معارفه شد.

در حال حاضر بیش از چهار هزار دانشجو در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو ارتباط با صنعت سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین دانشگاه دامغان علی اکبر علیزاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو ارتباط با صنعت وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجو ارتباط با صنعت سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین دانشگاه دامغان علی اکبر علیزاده تحقیقات و فناوری دانشگاه دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود