Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@00:20:26 GMT

دامغان در زمینه گردشگری جایگاه خود را پیدا نکرده است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۱۱۳۲

دامغان در زمینه گردشگری جایگاه خود را پیدا نکرده است

امیرنظام نصیری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: شهرستان دامغان با حدود ۱۳۰ اثر ثبت شده و ۵۲ تپه باستانی و پیشینه هفت هزار ساله، جایگاه خوبی در دنیا دارد اما هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است. 

وی ادامه داد: تمام تلاش نهادهای مربوطه، وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مسولان را شاهد هستیم اما هنوز دامغان به جایگاه واقعی خود نرسیده است و در این راستا کلید واژه ای پررنگ تر از آگاهی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نصیری اظهار داشت: با برگزاری این رویداد در تلاشیم تا به آگاه بخشی سطح جامعه کمک کنیم تا شهروندان پشتینه و تاریخ شهر دامغان را بهتر درک کنند که این امر بدون شک سبب پویایی اقتصاد می‌شود. 

وی تصریح کرد: رویداد «دامغان، نامی گمشده در هزاره‌های تاریخ» با هدف آگاهی بخشی به جامعه هدف طی ۲ روز از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز شد و شامگاه شنبه ۳۱ اردیبهشت به پایان می‌رسد.

نصیری افزود: این گردهمایی، با حضور ۱۲ نفر از صاحب‌نظران کشوری حوزه‌های باستان‌شناسی، تاریخ، معماری و مرمت، پژوهش هنر، اسطوره‌شناسی و میراث‌فرهنگی در حال برگزاری است.

وی اضافه کرد: کوروش روستایی رییس پژوهشکده باستان شناسی میراث فرهنگی کشور در زمینه تاریخچه کاوش های تپه‌حصار و پژوهش‌های جدید در شهر قومس، حامد وحدتی نسب مدیر گروه باستان شناسی درخصوص جوامع انسانی کهن دامغان و حامد کاظمی استادیار دانشگاه ورشو لهستان در زمینه شهر دامغان در منابع اسلامی، در این رویداد پژوهشی سخنرانی می‌کنند. 

نصیری خاطرنشان کرد: آناهیتا شاهرخی، شادی گنجی، شمیم ولیان، جواد آقاجانی، فرامرز پارسی، کاوه منصوری، مرتضی نیک فطرت، علیرضا علینقی و امیر منصوری، دیگر سخنرانان این رویداد هستند.

دبیر اجرایی رویداد  «دامغان، نامی گمشده در هزاره‌های تاریخ» تصریح کرد: در اختتامیه این همایش تجلیل و قدردانی از اسماعیل یغمایی و مراسم تعیین نام رسمی و رونمایی از شمایل طلایی شاخ قوچ تپه‌حصار انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دامغان و تشکل مردم‌نهاد خانه تسنیم دامغان میزبان این رویداد هستند و دانشگاه دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، شهرداری و شورای اسلامی شهر دامغان در اجرای این همایش مشارکت داشتند.

شهرستان دامغان با قدمت هفت هزار ساله، دارای ۲ هزار اثر تاریخی و فرهنگی است که از این تعداد ۴۰۰ اثر شناسایی و تاکنون ۱۳۱ اثر ثبت ملی شدند.

برچسب‌ها گردشگری آثار تاریخی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی دامغان بنای تاریخی باستان شناسی پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری آثار تاریخی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گردشگری آثار تاریخی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی دامغان بنای تاریخی باستان شناسی میراث فرهنگی باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد