Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه دامغان گفت: دانش بنیان کردن امور در این واحد دانشگاهی با توجه به امکانات، نیروی انسانی متخصص و دارای تجربه به صورت ویژه‌ امکان پذیر است.

به‌ گزارش خبرنگار ایران اکونومیست، سید سعیدالرضا اسلامی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن همایش‌های دانشگاه دامغان گفت: این واحد دانشگاهی با عقد قراردادهای پژوهشی در تلاش است تا تحقق شعار سال و دانش بنیان کردن امور را دنبال کند و در این زمینه از همه ظرفیت‌ها بهره‌برداری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در حال حاضر ۳۶ قرارداد در حال اجرا داریم که ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از آن در سال ۱۴۰۰ عقدقرارداد شد.

اسلامی اظهار داشت: دانشگاه همواره ماموریت آموزشی و اجتماعی در ساختار جامعه را برعهده دارد و تلاش خود را در این ۲ زمینه به کار می‌گیرد که تلاش در راستای اجتماعی بودن دانشگاه به دلیل علاقه‌مندی جامعه به تحصیل همواره مغفول مانده که باید در جهت تقویت این زمینه نیز تلاش کرد.

افزایش کیفیت آموزش در راستای حضوری شدن کلاس‌های دانشگاه صورت می‌گیرد 

اسلامی تصریح کرد: یکی از ضعف های بزرگ کلاس های مجازی، نبود کیفیت لازم در برگزاری دوره‌های عملی در سطح فضای مجازی بود که یکی از اهداف اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای حضوری شدن کلاس‌ها، رفع این مشکل است.

وی اضافه کرد: کلاس‌های حضوری این واحد دانشگاهی از تاریخ ۱۴ فروردین ماه برگزار شد و در تلاشیم تا با فراهم شدن شرایط اسکان بیشتر، تا پایان ماه مبارک رمضان، حضوری شدن آموزش به صورت کامل اجرایی شود.

 

۹۵ درصد دانشجویان و ۱۰۰ درصد کارکنان دانشگاه دامغان در برابر کرونا واکسینه شدند

معاون دانشجویی دانشگاه دامغان هم در این نشست گفت: ۹۵ درصد دانشجویان دانشگاه دامغان دُز نخست، ۹۲ درصد دز دوم و بیش از ۵۰ درصد هر سه نوبت واکسن کرونا را تزریق کردند و کارکنان این واحد دانشگاهی نیز به صورت کامل واکسینه شدند.

محمد رمضانپور ادامه داد: در راستای حضوری شدن کلاس‌های دانشگاه و حفظ سلامت دانشجویان، طرح رصد واکسیناسیون در دستور کار قرار گرفت که به لطف پیگیری های لازم و توجه دانشجویان دغدغه سلامت مرتفع و ایمنی نسبی ایجاد شده است.

وی به اجرای طرح احوالپرسی در دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: در ایام کرونا به همت مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، طرح احوالپرسی در راستای ابلاغیه سازمان امور دانشجویی با پوشش حدود ۶۰ درصدی انجام و در این طرح وضعیت سلامت، معیشتی و اقتصادی دانشجویان رصد و کمک های لازم در این زمینه‌ها ارائه شد.

رمضانپور به وضعیت خوابگاهی دانشگاه دامغان اشاره کرد و گفت: دانشگاه دامغان با ظرفیت پنج هزار و ۲۵۰ مترمربع خوابگاه برادران و ۱۸ هزار و ۷۵۰ مترمربع فضای خوابگاهی خواهران، ظرفیت پذیرش اسکان یک‌هزار و ۵۰۰ خانم و ۵۲۰ مرد را دارد.

به گزارش ایران اکونومیست، در حال حاضر حدود چهار هزار دانشجو در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.

این دانشگاه ۱۷۲ عضو هیات علمی، ۶۰ آزمایشگاه، ۲۲ کارگاه، مرکز محاسبات داده‌های سنگین، یک خانه ریاضی و یک لابراتوار زبان دارد و در حال حاضر دارای ۳۰ رشته کارشناسی ارشد و ۱۶ رشته دکتری است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، بازگشایی دانشگاه ها ، خوابگاه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری بازگشایی دانشگاه ها خوابگاه واحد دانشگاهی دانشگاه دامغان حضوری شدن کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح فوق العاده نگران کننده ای رسیده است /نباید با ذهنیت‌های بسته به سراغ امور پیچیده کشور رفت
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان